Camilla-sagen igen: Nu er hun for syg til at få kontanthjælp

clock december 12, 2015 17:41 by author Sygtvalg.dk |
Camilla har for meget socialangst til at hun kan udholde samtalerne med Aalborg Kommunes Jobcenter Øst. Så nu er hendes kontanthjælp blevet klippet fra 1. november.

[More]


Syg jul: Nu spiser familien på kassekredit

clock december 12, 2015 13:22 by author Sygtvalg.dk |
Camilla og David har tabt 19.000 kroner på to måneder, fordi kommunen har smækket kassen i for Camilla, som er invalideret af sin sygdom. Nu holder de jul for lånte penge. [More]


Nægter at forklare spøgelsesbegrundelse på afslag

clock december 12, 2015 08:00 by author Sygtvalg.dk |
"Din arbejdsevne kan forbedres," siger Aalborg Kommune til 35-årige Camilla Villadsen, som lider af uhelbredelig angst. Rådmanden nægter dog gentagne at forklare, hvordan konklusionen overhovedet er nået.

[More]


Fakkeltog mod partnerforsørgelse 19. december: Forlang anstændighed fra Aalborg Kommune

clock december 16, 2013 19:21 by author Sygtvalg.dk |
Alle taler om partnerforsøgelse i forbindelse med den nye kontanthjælpsreform, og det er velbeskrevet i medierne, at syge borgere i stribevis vil blive ramt. Men har det ikke kun noget med Folketinget og lovgivningen at gøre. Har partnerforsørgelse noget med Aalborg Kommunes sagsbehandling af syge at gøre?

[More]


Per Clausen: Drastisk fald i førtidspension er mistænkeligt

clock december 3, 2013 08:53 by author Sygtvalg.dk |
Det nyvalgte byrådsmedlem, folketingsmedlemmet Per Clausen, ser et drastisk fald i antallet af førtidspensioner. Han forlanger nu, at kommunen forklarer sig.

[More]


Kommentar: Dialog-planer varsler forhåbentlig en helt ny epoke

clock november 18, 2013 09:00 by author Sygtvalg.dk |
Venstres Anne Mette Legaard og SF'eren Jørgen Andersen tager initiativ til høring på sygeområdet. Sidstnævnte har endda hentet et tilsagn fra den siddende socialrådmand. Klemte Borgere i Aalborg Kommune har også fået støttetilsagn fra flere kandidater i valgkampen. Vi er meget positive, og vi har en genopretningsplan til kommunen som gave. [More]


Socialdemokrat til syge borgere: Det er godt, at der er borgere, der står frem!

clock november 17, 2013 23:38 by author Sygtvalg.dk |
Syge borgere gav roser til socialdemokrat, som lovede, at svigt af syge aldrig må være socialdemokratisk politik.

[More]


Klemte Borgere beder Nordjyske Stiftstidende om en rettelse

clock november 17, 2013 14:19 by author Sygtvalg.dk |
Klemte Borgere i Aalborg Kommune er nødt til at præcisere en række faktuelle fejloplysninger, som Nordjyske Stiftstidende i dag skriver på side 14 i artiklen "V: Urimelig hetz mod rådmand". [More]


Kommentar: Socialdemokrater overklistrer Sygt Valg-plakater med socialdemokratisk smædekampagne

clock november 17, 2013 10:24 by author Sygtvalg.dk |
Unge socialdemokrater sammenligner Venstre-kandidat med noget dødbringende. Det har endnu ikke fået "voksne" socialdemokrater til at beskylde deres ungdomsorganisation for usmagelig hetz, som man har beskyldt Sygt Valg. Vi undrer os såre.

[More]


Syge, pårørende og politikere demonstrerede i Aalborg for syges retssikkerhed: Læs borgerrettighedstalen

clock november 16, 2013 19:11 by author Sygtvalg.dk |
"Og de troede, at glemmes kan vor ret", sang cirka 100 demonstranter, som lørdag middag mødte frem på Gabels Torv i Aalborg for at demonstrere mod Aalborg Kommunes krænkelser af syge borgeres retssikkerhed.

[More]


Retstilstand nu!
Aalborg Kommune krænker systematisk borgere uden arbejdsevne eller med nedsat arbejdsevne, som søger om førtidspension, fleksjob eller sygedagpenge.

Borgere oplever, at kommunen sjofler deres lægeerklæringer. Andre med fysiske diagnoser bliver stemplet som sindslidende af kommunens sociallæger. Nogles sager forhales i årevis, mens borgere trækkes igennem karrusseller af overflødige lægetjek og arbejdsprøvninger.

Det er ikke noget, vi blot påstår. Det har Klemte Borgere i Aalborg Kommune masser af dokumentation for.

Det ved rådmanden og hendes udvalg af byrådspolitikere udmærket, men ingen reagerer på de utallige henvendelser om svigt, løgne og dårlig forvaltningsskik, som de får kendskab til.

Klemte Borgere i Aalborg Kommune er en borgerrettighedsgruppe, som under valgkampen i 2013 vil sætte sagen øverst på dagsordenen. Hjælp os med at drage de ansvarlige politikere til regnskab.